Vinder af iF Design Award 2021

Vinder af iF Design Award 2021

Tæppebagsiden EcoTEX™ er vinder ved iF DESIGN AWARD 2021
Vinder af iF Design Award 2021

Fletco Carpets er blandt vinderne af dette års iF DESIGN AWARD, som er en af verdens mest anerkendte designpriser. Det vindende produkt, EcoTEX™, vandt i disciplinen ”Produkt” i kategorien ”Textiles/Wall/Floor”. If DESIGN AWARD uddeles hvert år af en af verdens ældste, uafhængige designorganisationer, Forum Design GmbH.

Filtbagsiden EcoTEX™, som er produceret af mere end 85% genanvendt PET-materiale, hvilket svarer til min. 50 0,5L rPET-flasker/m2, overbeviste den internationale ekspertjury med sit miljøhensyn. Konkurrencen var hård i år eftersom omkring 10.000 produkter fra 52 forskellige lande var indsendt i håbet om at løbe afsted med kvalitetsstemplet.

Yderligere oplysninger om EcoTEX™ kan læses under „Winner“ i iF WORLD DESIGN GUIDE.
 

Om iF DESIGN AWARD
iF DESIGN AWARD har været anerkendt i over 67 år som et kvalitetsstempel for enestående design. IF-mærket er kendt over hele verden for fremragende designtjenester, og iF DESIGN AWARD er en af de vigtigste designpriser i verden. Indsendelser kan vinde i de følgende designdiscipliner: Produkt, emballage, kommunikation og service, arkitektur og indretningsarkitektur samt UI/UX og professionelt koncept. Alle vindere kan findes på iF WORLD DESIGN GUIDE og i iF design-appen.