German Brand Award 2019

German Brand Award 2019

Fletco Carpets vinder to fornemme priser for sit brand.
German Brand Award 2019

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan meddele, at Fletco Carpets har vundet ikke mindre end to flotte priser for sit brand Fletco Carpets i awardkonkurrencen German Brand Award 2019:

Det blev til en Winner-pris i kategorien Excellent Brands – Interior og derudover blevet det til en flot Special Mention-pris i kategorien Excellent Brands - Sustainable Brand of the Year.

Disse to priser understreger at vi har et stærkt og succesfuldt brand inden for interiørbranchen og samtidig også, at vi har et fremragende brand som går op i at producere bæredygtige produkter.
 

German Brand Award – priser til succesfulde brands

German Brand Award går ud på at opdage, præsentere og præmiere enestående brands og disses producenter. Det går ikke kun ud på at fremhæve vinderne, men også deres respektive brancher. For at blive nomineret til konkurrencen skal man enten have modtaget en nominering direkte fra Rat für Formgebung, da de har opdaget ens brand, eller også indsendes et brand af en interesseret, som så skal igennem den samme kontrol som andre brands har været.

German Brand Award er inddelt i to forskellige overordnede kategorier, som sætter fokus på enten produkter og virksomhedsbrands inden for forskellige brancher eller ser på de stærkeste kampagner/koncepter/strategier fra forskellige discipliner. Derudover findes der også tillægskategorier, som man kan tilmelde sit produkt/brand til.

I 2019 modtog German Brand Award mere end 1250 produkter/brands fra 19 forskellige lande. Heraf udvælger den uafhængige ekspertjury 1 Gold-prismodtager fra hver kategori og inden for hver kategori får op til ti produkter/brands enten udmærkelsen Winner eller Special Mention. Derudover bliver Best of Best-udmærkelsen uddelt til enestående produkter i tillægskategorierne. De nominerede produkter/brands bedømmes ud fra forskellige kriterier, bl.a. brandkarakteristika, differentiering ift. konkurrenterne, innovationsgrad, bæredygtighed og økonomisk succes.