German Innovation Award 2019

German Innovation Award 2019

Layers by Sebastian Wrong vinder flot innovationspris.
German Innovation Award 2019

I efteråret 2018 fik vi den glædelige nyhed, at vores nye tæppeflisekollektion Layers by Sebastian Wrong var nomineret til German Innovation Award 2019. Denne konkurrence går ud på, at gøre innovation synlig og nomineringen skyldes netop Layers’ høje innovationsgrad, som er et must for overhovedet at blive nomineret.

Nu er resultatet blevet offentliggjort og vi kan med stolthed meddele, at Layers by Sebastian Wrong er en af vinderne og er blevet tildelt en Winner-pris i kategorien Excellence in Business to Consumer – Interior & Living.
 

Om German Innovation Award 2019

German Innovation Award har til formål at hædre produkter og løsninger på tværs af flere brancher, som skiller sig ud fra tidligere løsninger ved især at være brugerrettede og tilføjer mere værdi end tidligere. De gør det, fordi der er nyskabelser i alle brancher og det er dem, der er med til at skabe fremtiden og forbedre livet. Nogen gange ser man dem straks, men ofte gør man ikke. Og det er dét, at German Innovation Award ønsker at ændre, eftersom de vil gøre storslåede nyskabelser synlige for et stort publikum og sikre sig, at de positioneres vellykket på markedet.

Den uafhængige ekspertjury vurderer de forskellige indsendte produkter/løsninger ud fra bl.a. disse kriterier: innovationsgrad, brugbarhed og effektivitet.