Designawards til Fletco Carpets A/S

iF Design Award 2021

Endnu engang har den miljøvenlige tæppebagside EcoTEX™ høstet hæder i en af verdens mest anerkendte designkonkurrencer. Denne gang i designkonkurrencen iF Design Award 2021 i disciplinen Product i kategorien Textiles/Wall/Floor.

Læs mere her

German Design Award 2021

Den miljøvenlige tæppebagside EcoTEX™ har høstet dobbelt hæder ved German Design Award 2021. Det blev både til en Winner- og en Special Mention-udmærkelse i kategorien Excellent Product Design.

Læs mere her

Danish Design Award 2020

For andet år i træk er en af Fletcos produkter blandt finalisterne til Danish Design Award. Denne gang er det den miljøvenlige tæppebagside EcoTEX™, der er produceret af mere end 85% genanvendt PET-materiale. EcoTEX™ var finalist i kategorien Save Resources. Læs hvad juryen siger om EcoTEX™ her ►

German Innovation Award 2020

Med vores miljøvenlige og fleksible tæppebagside – EcoTEX™ – har vi igen bevist Fletco Carpets’ innovationshøjde og evne til at udvikle brugerrettede designløsninger. En German Innovation Award 2020 i kategorien Excellence in Business to Business - Building & Elements er endnu et bevis på dette.

Læs mere her

German Design Award 2020

Det er med meget storstolthed og glæde, at vi kan offentliggøre, at Fletco Carpets for sjette år i træk har vundet en German Design Award – denne gang med kollektionen Layers by Sebastian Wrong i kategorien Excellent Product Design - Building & Elements.

Læs mere her

German Brand Award 2019

Fletco Carpets har som brand høstet dobbelt hæder ved German Brand Award 2019, da vi er blevet tildelt prisen Winner i kategorien Excellent Brands - Interior. Samtidig er Fletco Carpets også blevet tildelt prisen Special Mention i kategorien Excellent Brands - Sustainable Brand of the Year. Det er to meget flotte priser, som vi er meget stolte over at vinde.

Læs mere her

German Innovation Award 2019

Layers by Sebastian Wrong vinder sin anden designpris. Denne gang er det prisen German Innovation Award 2019, som er med til at sætte et tydeligt innovationsstempel på denne kreative tæppeflisekollektion. Layers er blevet tildelt en Winner-pris i kategorien Excellence in Business to Consumer - Interior & Living.  

Læs mere her

Danish Design Award 2019

Fletcos innovative og helt unikke tæppefliseform, LockTiles®, er blandt de i alt 45 finalister, der er udvalgt til at deltage i Award-festen ved Danish Design Award 2019. Juryen ved Danish Design Award har valgt LockTiles® som finalist i kategorien Game Changer. 

Green Product Award 2019

Den innovative tæppefliseform LockTiles® er en af de udvalgte produkter til at deltage i prisuddelingen ved Green Product Award 2019 i München. Green Product Award går efter at præmiere de mest innovative og bæredygtige produkter eller services hvert år. Denne gang måtte LockTiles® dog se sig slået af de andre produkter i kategorien Office.

ICONIC AWARDS 2019: Innovative Interior

Layers by Sebastian Wrong skilte sig sammen med 30 andre produkter ud fra mængden af de over 500 indsendte produkter og blev tildelt den flotte udmærkelse Best of Best i kategorien Wall, floor, ceiling i designkonkurrencen ICONIC AWARDS 2019: Innovative Interior. Målet med ICONIC AWARDS: Innovative Interior er at opdage og udmærke de bedste produkter fra alle områder indenfor boligindretning.

German Design Award 2019

For femte år i træk er vi vindere ved German Design Award. Denne gang er det med den nyudviklede tæppefliseform LockTiles® - og det er samtidig den femte designaward til LockTiles® på bare ét år.
LockTiles® er blevet tildelt en Winner-pris i kategorien Excellent Product Design - Building & Elements

ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture

Den innovative tæppefliseform LockTiles® høster for fjerde gang international hæder. Denne gang i arkitektur- og designkonkurrencen ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture med prisen Best of Best i kategorien Product. ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture er en af de første neutrale og internationale arkitektur- og designkonkurrencer, der fokuserer på hvordan forskellige discipliner spiller sammen.

Reddot Design Award 2018 - Product Design

Den unikke tæppefliseform LockTiles® har haft en flyvende start på markedet og det er ikke mindre end tredje gang på et år at LockTiles® vinder en flot designaward. Denne gang har LockTiles® vundet international hæder i den verdensberømte designkonkurrence Red Dot Award: Product Design i kategorien Materialer og overflader.

iF Design Award 2018

Endnu engang har LockTiles® overbevist en jury med sin unikke kant, som garanterer en perfekt montering hver gang. Denne gang den 63 medlems store jury ved den verdenskendte designkonkurrence iF Design Award, hvor LockTiles® vandt i disciplinen Textiles/Wall/Floor i kategorien Products.

ICONIC AWARDS 2018: Innovative Interior

Kort efter lanceringen af LockTiles® har den unikke tæppefliseform vundet sin første designpris. Ved designkonkurrencen ICONIC AWARDS 2018: Innovative Interior udmærkede LockTiles® sig og fik tildelt en Winner-pris i kategorien Wall, floor, ceiling. Målet med ICONIC AWARDS: Innovative Interior er at opdage og udmærke de bedste produkter fra alle områder indenfor boligindretning.

German Design Award 2018

Den tuftede tæppeflise Stony Beach høster igen hæder på den internationale designscene ved at vinde en af de eftertragtede Winner-priser i en af de mest anerkendte designkonkurrencer, German Design Award, inden for kategorien Buildings and Elements.

ICONIC AWARDS 2017

Den tuftede tæppeflise kaldet Stony Beach har vundet hæder i den første neutrale, internationale arkitektur- og designkonkurrence ICONIC AWARDS, der fokuserer på hvordan forskellige produkter spiller sammen. Stony Beach blev tildelt Winner-prisen i kategorien Wall, floor, ceiling.

ICONIC AWARDS 2017: Interior Innovation

Med den tredje designpris på ét år fejrer ZigZag-Tiles® alle modstandere af banen. I designkonkurrencen  ICONIC AWARD 2017: Interior Innovation lykkedes det ZigZag-Tiles® at vinde en flot Best of Best-pris i kategorien Wall, floor, ceiling. Målet med ICONIC AWARDS: Interior Innovation er at opdage og udmærke de bedste produkter fra alle områder indenfor boligindretning.

German Design Award 2017

Tæppefliseformen ZigZag-Tiles® vinder endnu en flot designpris, denne gang en Special Mention i kategorien Excellent Product Design i designkonkurrencen German Design Award 2017. Special Mention-prisen bliver tildelt værker, hvis design især er kendetegnet ved succesfulde subaspekter eller løsninger – en pris, der hædrer virksomheders og designeres engagement. Kvaliteten Space, som fås som både banevare og tæppeflise, var også nomineret til German Design Award, men løb ikke afsted med en pris denne gang.

ICONIC AWARDS 2016

Den første award er i hus til den innovative tæppefliseform, ZigZag-Tiles®, efter den internationale arkitektur- og designkonkurrence ICONIC AWARDS 2016. ZigZag-Tiles® blev tildelt en Winner-pris i kategorien Wall, floor, ceiling. ICONIC AWARDS, som er den første neutrale, internationale arkitektur- og designkonkurrence, der fokuserer på hvordan forskellige produkter spiller sammen.

German Design Award 2016

Tæppeflisekollektionen Art Weave by Fletco er efter sin nominering til German Design Award 2016 blevet tildelt en af de flotte Special Mention-priser i kategorien Building and Elements. Special Mention-prisen bliver tildelt værker, hvis design især er kendetegnet ved subaspekter eller løsninger – en pris, der hædrer virksomheders og designeres engagement.

ICONIC AWARDS 2015

To tæppeflisekollektioner fra Fletco Carpets er blevet hædret med priser i den internationale arkitektur- og designkonkurrence ICONIC AWARDS 2015. Sebastian Wrong by Fletco blev tildelt Best of Best-prisen i kategorien Wall, floor, ceiling og Art Weave by Fletco blev tildelt Winner-prisen i samme kategori.

Interior Innovation Award 2015

Endnu en gang har tæppeflisekollektionen Art Weave by Fletco vundet en flot designpris. Denne gang er det en Winner-pris ved designkonkurrencen Interior Innovation Award 2015. 

German Design Award 2015

Sebastian Wrong by Fletco er igen blevet hædret - denne gang ved German Design Award 2015. Grundet det høje kvalitetsniveau blandt de indsendte produkter valgte German Design Council at uddele en Special Mention-pris til Sebastian Wrong by Fletco. Med denne pris bliver både designeren og producenten hædret for deres vellykkede arbejde og især hvor designet går op i en højere enhed. 

Interior Innovation Award 2014

Tæppeflisekollektionen Sebastian Wrong by Fletco har vundet hele to priser ved Interior Innovation Award 2014. Det blev til både en Winner-pris og en Best of Best-pris. 

Reddot Design Award 2014 - Product Design

Med sit enestående design lykkedes det Art Weave by Fletco at imponere juryen i en af de mest prestigefyldte internationale designkonkurrencer. Tæppeflisekollektionen blev nemlig tildelt en Winner-pris ved Reddot Product Design 2014.

Gazelle 2013

Fletco Carpets har modtaget en af årets Gazellepriser i 2013. Gazelleprisen er en pris som Børsen uddeler til de virksomheder, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end firdoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

German Design Award 2012

Tæppeflisekollektionen STARCK by Fletco var nomieret til German Design Award 2012, men løb desværre ikke afsted med en pris i denne omgang.

Interior Innovation Award 2011

Endnu en gang har STARCK by Fletco vundet hæder på den internationale designscene. Denne gang med en Winner-pris ved Interior Innovation Award 2011.

Designpreis Deutschland 2011

STARCK by Fletco er nomineret til Designpreis Deutschland 2011. Det blev dog ikke til en vinderpris i denne omgang, men selve nomineringen er et stort skulderklap, som vi er stolte over.

Reddot Design Award 2010 - Product Design

Det lykkedes den farverige tæppeflisekollektion STARCK by Fletco, som er designet af franskmanden Phillipe Stark, at imponere juryen i en af de mest prestigefyldte, internationale designkonkurrencer. STARCK by Fletco fik nemlig tildelt en flot Winner-pris ved Reddot Product Design 2010.