German Design Award 2021

German Design Award 2021

Fletco Carpets er for syvende år i træk blandt vinderne ved German Design Award
German Design Award 2021

Fletco Carpets’ miljøvenlige tæppebagside EcoTEX™ har høstet dobbelt hæder ved German Design Award 2021 eftersom det blev til både en Winner- og Special Mention-udmærkelse i kategorien ”Excellent Product Design”.

EcoTEX™ er en ny tæppebagside, som er udviklet til vores kunder, som ønsker et mere miljøvenligt produkt. Filtbagsiden er produceret af mere end 85 % genanvendt PET-materiale, hvilket svarer til min. 50 0,5 l PET-flasker/m2. Den er 100% fri for bitumen, PVC, latex og andre skadelige stoffer og har en meget lav VOC-emission. Desuden er den produceret vha. 100 % vindenergi. EcoTEX™ kan bruges som bagside på væg til væg-tæpper, da den er blød og fleksibel, og når den bliver videreforarbejdet bliver den mere kompakt og mindre fkelsibel, hvilket er perfekt som bagside på tæppefliser.

Læs juryens begrundelse for, hvorfor EcoTEX™ er blandt vinderne ved dette års German Design Award ►

Se vindervideo med EcoTEX

En af verdens mest anerkendte designpriser
German Design Award er en international premiumpris, som uddeles af det tyske German Design Council. Målet med prisen er at opdage, præsentere og hædre unikke designtrends på den internationale designscene. German Design Award er blevet uddelt siden 2012 og er allerede en af verdens mest anerkendte designkonkurrencer, hvor en streng nomineringsproces sikrer, at kun de bedste projekter, producenter og designere deltager.