Finalist ved iF Design Award 2021

Finalist ved iF Design Award 2021

Tæppebagsiden EcoTEX™ er finalist ved iF DESIGN AWARD 2021
Finalist ved iF Design Award 2021

Den internationale jury, bestående af 91 eksperter, har udvalgt Fletco Carpets’ innovative tæppebagside EcoTEX™ til finalen ved iF DESIGN AWARD 2021. Dermed er Fletco Carpets sluppet igennem nåleøjet i en af de vigtigste designkonkurrencer i verden og har kvalificeret sig til finalen kaldet ”iF Final Jury”.

I den nu kommende anden og vigtigste juryrunde, beslutter designeksperterne, hvem der skal have tildelt de eftertragtede iF DESIGN AWARD 2021. Vi venter i spænding på de endelige afgørelser og om tæppebagsiden EcoTEX™ er blandt vinderne.

Hvert år bliver iF DESIGN AWARD uddelt i Hannover af verdens’ ældste, uafhængige designinstitution, iF International Forum Design GmbH.

Deltagerantallet i den første juryrunde var rekordstort i år: jurymedlemmerne skulle til den endelige finale udvælge de bedste 50 % af alle indsendelser, som i år bestod af knap 10.000 indsendelser fra 52 lande.

Yderligere oplysninger om EcoTEX™ kan læses under „Finalists“ i iF WORLD DESIGN GUIDE. 
 

Om iF DESIGN AWARD

Siden 1954 har iF DESIGN AWARD været anerkendt som et kvalitetsstempel for enestående design. IF-mærket er kendt over hele verden for fremragende designtjenester, og iF DESIGN AWARD er en af de vigtigste designpriser i verden. Indsendelser kan vinde i de følgende designdiscipliner: Produkt, emballage, kommunikation og service, arkitektur og indretningsarkitektur samt UI/UX og professionelt koncept. Alle vindere kan findes på iF WORLD DESIGN GUIDE og i iF design-appen.