Art Weave i specialfarve

Beskrivelse

Workland har valgt en tydelig indretningsstil til deres kontorfællesskaber og har for tredje gang valgt tæppefliser fra Art Weave by Fletco-kollektionen. Denne gang har de også anvendt nudging i forbindelse med et farvevalg i indretningen.

I Vilnius’ gamle bydel har Workland istandsat et af deres kontorfællesskaber med tæppefliser fra Art Weave by Fletco-kollektionen. Det valgte design er Stone, som giver en helt unikt råt look på gulvet i forhold til resten af interiøret. Tæppefliserne er installeret i en mørkegrå farve i alle gangarealer.

For at tydeliggøre hvor venteområderne er, og dermed gøre det nemmere for deres besøgende at søge derhen, har Workland valgt at få speciallavet grønne tæppefliser (ligeledes i designet Stone). Disse grønne tæppefliser er installeret i to forskellige venteområde og matcher godt med den grønne farve på væggen i det store venteområde.

Projektet er lavet i samarbejde med vores gode samarbejdspartner i Litauen, Intero Lt.

Om Art Weave by Fletco
Art Weave by Fletco er en kollektion af printede tæppefliser, som kan leveres i fire forskellige design, herunder diverse farver, og i fire forskellige former. Tæppefliserne giver kunden frihed til at designe en helt unik gulvløsning, som har et levende og organisk udtryk via de kunstneriske og grafiske design. Tæppefliserne er ikke nummererede og skal installeres tilfældigt, da det er med til at give det unikke udtryk.

Art Weave by Fletco er bl.a. certificeret med miljøvaredeklarationen EPD og herudover Eurofins Indoor Air Comfort Gold og M1, hvilket dokumenterer, at tæppet har lave VOC-afgasninger og dermed bidrager til et sundt indeklima.

Bagsiden på fliserne er lavet af 100 % genbrugsmaterialer og indeholder hverken bitumen, PVC, latex eller andre skadelige stoffer. Tæppefliserne er desuden laserskåret og produceres i Danmark. 

Se vores store udvalg af tæppefliser ▶

Workland
Kunde
Workland
Sted
Vilnius, Litauen
Produkt
Art Weave by Fletco, Stone (fv. 320 og specialfarve - 50 x 100 cm)
Website
wrkland.com/locations/private-offices-vilnius-gedimino/

Lignende cases