Vermundsgade

Beskrivelse

I en større kontorbygning på Vermundsgade i København havde medarbejderne svært ved at koncentrere sig pga. dårlig akustik og meget trinlyd på de nuværende trægulve.

Løsningen på akustikproblemet var, at der blev monteret tæppeløbere i alle gange, hvilket med det samme forbedrede indeklimaet for medarbejderne. Støj og trinlyd fra gangen blev straks minimeret og medarbejderne kan igen arbejde i rolige omgivelser, hvor de kan yde deres bedste. Tæppeløberne er flot afsluttet med lommeprofiler i mat alu, hvilket giver en god kontrast til de grå tæppefliser og trægulvet.

Tæppefliser monteret som tæppeløbere
Tæppeløberne i kontorbygningen består af fladvævede COM 1000-tæppefliser i formen ZigZag-Tiles®. Det specielle ved denne tæppefliseform er, at tæppefliserne kan monteres i samme retning, hvilket gør, at man får samme eksklusive look som et væg til væg-tæppe, da samlingerne mellem fliserne er mindre synlige. Samtidig får man alle de gode fordele, som en tæppeflise giver. Eksempelvis kan enkle fliser nemt udskiftes, hvis der bliver spildt noget på en enkelt eller flere fliser. Derudover er fliserne også nemme at transportere ind i bygninger med snævre indgangspartier, og for montøren er det nemt at flytte flisekasserne rundt fra rum til rum.

Om COM 1000 ZigZag-Tiles®
Den fladvævede kvalitet COM 1000 er en ekstra slidstærk tæppekvalitet, der er beregnet til kraftig erhvervsbrug. Den er bl.a. certificeret med Eurofins Indoor Air Comfort Gold og M1, hvilket dokumenterer, at tæppet har lave VOC-afgasninger og dermed bidrager til et sundt indeklima.

Bagsiden på tæppefliserne er lavet af 100 % genbrugsmaterialer og indeholder hverken bitumen, PVC, latex eller andre skadelige stoffer.

Se vores store udvalg af tæppefliser ▶

Sted
København, Danmark
Produkt
COM 1000 - ZigZagTiles®

Lignende cases