LockTiles® monteret i forskellige farver og former

Beskrivelse

Den specielle tæppefliseform LockTiles® giver et look som et væg til væg-tæppe, da samlingerne mellem fliserne er minimalt synlige. Derved opnås en tæppeflises fordele og samtidig et minimalistisk look som en banevare. Men kan det overhovedet lade sig gøre at skabe liv på gulvet, bruge farver og lave andre former med disse tæppefliser? Ja, og det nedenstående projekt er et bevis på det.

En af vores kunder på Sjælland ønskede at opdatere deres kontorfaciliteter og har sat hele deres kontorbygning pænt i stand. I denne forbindelse blev det besluttet, at gulvet skulle afspejle forskellige grafiske elementer fra deres virksomhed og der blev derfor udvalgt tre farver i den fladvævede kvalitet Nordic: to standardfarver og en specialudviklet rød farve.

Alle farver er leveret i tæppefliseformen LockTiles® og er alle blevet flot installeret i hele kontorområdet.  I midten af det store kontorområde er der lavet en stor rød cirkel, der omkranses af sorte arealer yderst og et beige gangareal i midten. Derudover er der lavet flotte buede overgange mellem farverne ved venteområdet ved indgangen til kontoret.

Samlingerne mellem LockTiles®-fliserne er stort set usynlige og selvom LockTiles® normalt har en speciel form, så er der ingen begrænsninger ift. at vælge forskellige farver og skabe former på gulvet med dem – se selv alle billederne nedenfor.

Vores dygtige samarbejdspartner Lund Gulve ApS har lavet et meget flot installationsarbejde i disse kontorfaciliteter.
 

Om Nordic LockTiles®
Kvaliteten Nordic er lavet i 100% PA 6.6 Ascend Ultron®, hvilket gør tæppet ekstra slidstærkt og derfor beregnet til kraftig erhvervsbrug. Nordic er bl.a. certificeret med miljøvaredeklarationen EPD og herudover Eurofins Indoor Air Comfort Gold og M1, hvilket dokumenterer, at tæppet har lave VOC-afgasninger og dermed bidrager til et sundt indeklima.

Bagsiden på LockTiles® er lavet af 100 % genbrugsmaterialer og indeholder hverken bitumen, PVC, latex eller andre miljøskadelige stoffer. Den innovative tæppefliseform LockTiles® giver et look som et væg til væg-tæppe, da samlingerne mellem fliserne kun er minimalt synlige.

Se vores store udvalg af tæppefliser ▶

Sted
Sjælland, Danmark
Produkt
Nordic - LockTiles®

Lignende cases