PwC, CityLife

Beskrivelse

I perioden 2016-2020 er det sidste tårn ud af tre blevet opført i det store finans- og forretningsområde CityLife i Milano, Italien. Tårnet kaldes ”Libeskind Tower”, da det er designet af den verdenskendte arkitekt Daniel Libeskind. Fletco Carpets har leveret 25.000 m2 fladvævede tæppefliser i tæppefliseformen LockTiles® til den 175,5 meter høje, buede bygning.

PwC Tower, Il Curvo, Torre Libeskind, Libeskind Tower og the curved one – kært barn har mange navne, men ens for alle er, at de fortæller noget om det flotte tårn. Arkitekten Daniel Libeskind har designet det karakteristiske, buede tårn, som huser revisions- og konsulentvirksomheden PwC på samtlige 34 etager. Tårnet ligger tæt på den gamle bymidte i Milano og tårner sig op sammen med de to andre imponerende bygninger: Generali og Allianz.

I forbindelse med opførelsen af det imponerende tårn deltog Fletco Carpets med et mockup-room sammen med mange andre europæiske gulvbelægningsfirmaer. Fletco Carpets præsenterede fladvævede LockTiles®-tæppefliser i kvaliteten Nordic. Efter den store udvælgelsesproces var afsluttet, stod det klart, at Fletco Carpets var udvalgt som eneste tæppeleverandør til at levere LockTiles® til bygningen. Dette skyldes bl.a., at LockTiles® giver en fuldstændig ensartet overflade med minimalt synlige samlinger, når de er monteret.  

I løbet af 2019 og 2020 har Fletco Carpets derfor leveret 25.000 m2 LockTiles® i en mørkegrå farve i kvaliteten Nordic, som er blevet monteret på alle kontoretager. Slutresultatet er yderst vellykket og tæppefliserne skaber en god harmoni med resten af interiøret og er med til at forstærke de varme farver fra PWC’s logo, som pryder væggene.

Projektet er lavet i samarbejde med vores gode, italienske samarbejdspartner, Liuni S.P.A., som også har stået for monteringen af alle LockTiles®-fliser. 

Brug et øjeblik på at se billederne af den flotte bygning nedenfor. Få også et glimt af hele byggeprocessen af de tre beundringsværdige tårne ved at se den korte 30 sekunders video: 

Se hele byggeprocessen af de tre skyskabere i CityLife, Milano, Italien, på kun 30 sek.
Copyright video og alle udendørsbilleder: Alberto Fanelli

 

Fokus på bæredygtige materialer
Hele CityLife-området er indrettet med flere vedvarende energikilder og der har generelt været fokus på at udvælge miljøvenlige produkter. Det har ført til at de tre højhuse i CityLife-området er blevet tildelt et GOLD LEED™-certifikat forud for deres færdiggørelse. Det endelige certifikat bliver dog først endeligt bekræftet senere. Tæppekvaliteten Nordic bidrager positivt med point til LEED™-certifikatet.

Om Nordic LockTiles®
Kvaliteten Nordic er lavet i 100% PA 6.6 Ascend Ultron®, hvilket gør tæppet ekstra slidstærkt og derfor beregnet til kraftig erhvervsbrug. Nordic er bl.a. certificeret med miljøvaredeklarationen EPD og herudover Eurofins Indoor Air Comfort Gold og M1, hvilket dokumenterer, at tæppet har lave VOC-afgasninger og dermed bidrager til et sundt indeklima.

Bagsiden på LockTiles® er lavet af 100 % genbrugsmaterialer og indeholder hverken bitumen, PVC, latex eller andre miljøskadelige stoffer. Den innovative tæppefliseform LockTiles® giver et look som et væg til væg-tæppe, da samlingerne mellem fliserne kun er minimalt synlige.

PwC Italy
Kunde
PwC Italy
Sted
Milano, Italien
Produkt
Nordic - LockTiles®, fv. 360
Arkitekter
Daniel Libeskind/Studio Libeskind
Website
city-life.it/en

Lignende cases