PFA

Beskrivelse

Pensionsselskabet PFA har over de seneste år renoveret deres eksisterende kontorbygning i Nordhavnen i København. Fokuspunkter i denne forbindelse har været: forbedre akustikken og forbedre indeklimaet for de ansatte.

PFA’s kontorbygning består af flere etager med delvist åbne kontorlandskaber, hvoraf flere adskilles af mødelokaler med store glasfronter. Derudover er der en moderne, autentisk stil med betongulve, betonbjælker, farver på væggene og grønne planter.

Tæppeløbere som akustikforbedring
De mange hårde overflader i kontorarealerne var med til at skabe en del støj fra bl.a. gående folk. Den dårlige akustik førte derfor til et dårligt indeklima, hvor medarbejderne blev frustrerede og havde svært ved at koncentrere sig. Til at afhjælpe dette problem er der blevet monteret tæppeløbere i alle gangarealer i kontorerne samt på repos og i trappeopgange.

Tæppeløberne er af den fladvævede og slidstærke kvalitet Quattro, som er valgt i farven charcoal grey for at passe til resten af interiøret i lokalerne.

I alt er der leveret 1800 m² tæpper til PFA over de sidste tre år, og Appe Aps har stået for et flot monteringsarbejde.

Læs mere om Quattro her

PFA
Kunde
PFA
Sted
København, Danmark
Produkt
Quattro
Website
https://pfa.dk/privat/

Lignende cases