Notarkontor med LockTiles

Beskrivelse

Med den specielle tæppefliseform LockTiles® har du mulighed for at designe din egen unikke gulvløsning. Tæppefliseformen har den fordel, at den giver et look som et væg til væg-tæppe, da samlingerne mellem fliserne er minimalt synlige. Samtidig kan du sagtens bruge flere farver og lave former på gulvet med fliserne, så du skaber liv på gulvet.

Moderne Notarkontor i Belgien
Et notarkontor behøver ikke at være kedeligt. Det beviser det belgiske notarkontor Notariskantoor Jadoul, Kestelyn & Genicot, som er flyttet ind i deres nye, moderne kontorlokaler. Bygningen emmer af kvalitet – stilen er minimalistisk, alt interiør er afstemt farvemæssigt og så er der valgt farver og skabt former på gulvet for at bryde med det ellers minimalistiske look. 

Til at skabe liv på gulvet, er der valgt en grå og sort farve i kvaliteten COM 1000, som er leveret i tæppefliseformen LockTiles®. Tæppefliserne er monteret, så de bl.a. danner forskellige former på gulvet og den vej igennem bryder med det ellers meget stringente look. 

Resultatet er imponerende og viser tydeligt, at man kan bruge LockTiles® til at designe en helt unik gulvløsning – man skal blot slippe fantasien løs. 

Vores gode, belgiske agent fra Better Brands Distribution har været ansvarlig for dette projekt.

Se vores store udvalg af tæppefliser ▶

Fotograf: ©Caroline Monbailliu

Notariskantoor Jadoul, Kestelyn & Genicot
Kunde
Notariskantoor Jadoul, Kestelyn & Genicot
Sted
Tervuren, Belgien
Produkt
COM 1000 - LockTiles®
Website
notarissen-tervuren.be/

Lignende cases