Succesprojekt med Art Weave by Fletco

Beskrivelse

Intals hovedkvarter ligger i en kube-formet bygning i industriparken i Opmeer, nord for Alkmaar i Holland. Bygningens side ud mod vejen viser virksomhedens produkter, der spænder fra innovative aluminium vinduesrammer til hele designkoncepter til bygningsfacader. Det 600 m2 store, åbne kontorlandskab er designet som et kreativt miljø med klub-lignende interiør. Som gulvbelægning valgte arkitekten, Jeroen de Nijs (Amsterdam), tæppefliser fra Art Weave by Fletco-kollektionen grundet flisernes industrielle look. Deres dynamiske overflade minder om autentiske betonkonstruktioner og de passer derfor perfekt til bygningens arkitektoniske koncept med betonvægge og frie lofter. I modsætning til disse, har Art Weave-fliserne en lydabsorberende effekt og bidrager dermed – foruden møblerne – til en god og behagelig akustik, hvilket er meget vigtigt i et åbent kontorlandskab, som de Nijs påpeger.

De fladvævede Art Weave-fliser med digital print fås i fire forskellige design. Flisernes organiske mønstre er baseret på naturlige mønstre og organismer. Fliserne produceres som selvliggende moduler med den specielle TEXtiles® bagside og kan fås i fire forskellige, kombinerbare størrelser. Produktet er forsynet med Life Balance-mærket og takket være den præcise laserskæringsteknik garanteres en perfekt pasform og kanterne trævler ikke. Tæppefliserne, som Jeroen de Nijs har valgt til hans design af Intals hovedkvarter, er velegnede til både privat- og erhvervsbrug.
 

Billeder taget af: Anna Steijger.

 

Intal
Kunde
Intal
Sted
Alkmaar, Holland
Produkt
Art Weave by Fletco
Arkitekter
Jeroen de Nijs
Website
http://www.intal.nl/

Lignende cases