Stort akustikproblem løst med tæppefliser

Beskrivelse

På langt de fleste virksomheder er medarbejderne vendt tilbage til deres fysiske arbejdspladser efter en lang periode med hjemmearbejde. I de fleste situationer er det et glædeligt gensyn med kollegerne og arbejdspladsen, men for nogle er det også et mindre glædeligt gensyn, fordi der pludselig er meget mere støj omkring en. Støj fra ringende telefoner, gående folk, folk der snakker m.m. Alt sammen medvirkende til at man har sværere ved at koncentrere sig, og det går derfor ud over ens produktivitet.

Dårligt indeklima skader koncentrationen
Netop dette var problemet i en stor kontorbygning i Haraldsgade i København. Medarbejderne var plaget af meget støj i de delvist åbne kontorlandskaber, som har trægulve, betonstolper og mange glaspartier. Alt dette gjorde at akustikken i lokalerne var dårlig, og det førte derfor til et dårligt indeklima, hvor medarbejderne blev frustrerede og havde svært ved at koncentrere sig.

Akustikforbedring med tæppeløbere
Løsningen på akustikproblemet var, at der blev monteret tæppeløbere i alle gange, hvilket med det samme forbedrede indeklimaet for medarbejderne. De bliver ikke mere forstyrret af støj og trinlyd fra gangen og er igen blevet glade for at møde ind på arbejde. Tæppeløberne er flot afsluttet med lommeprofiler i mat alu, hvilket giver en fin kontrast til både de beigefarvede tæppefliser og trægulvet. Samtidig passer det godt til resten af interiøret i kontorerne.

Tæppefliser monteret som tæppeløbere
Tæppeløberne i kontorbygningen er monteret på tre etager og består af fladvævede COM 1000-tæppefliser i formen ZigZag-Tiles®. Det specielle ved denne tæppefliseform er, at tæppefliserne kan monteres i samme retning, hvilket gør at man får samme eksklusive look som et væg til væg-tæppe, da samlingerne mellem fliserne er mindre synlige. Samtidig får man alle de gode fordele, som en tæppeflise giver. Eksempelvis kan enkle fliser nemt udskiftes, hvis der bliver spildt noget på en enkelt eller flere fliser. Derudover er fliserne også nemme at transportere ind i bygninger med snævre indgangspartier, og for montøren er det nemt at flytte flisekasserne rundt fra rum til rum.

Om COM 1000 ZigZag-Tiles®
Den fladvævede kvalitet COM 1000 er en ekstra slidstærk tæppekvalitet, der er beregnet til kraftig erhvervsbrug. Den er bl.a. certificeret med Eurofins Indoor Air Comfort Gold og M1, hvilket dokumenterer, at tæppet har lave VOC-afgasninger og dermed bidrager til et sundt indeklima.

Bagsiden på tæppefliserne er lavet af 100 % genbrugsmaterialer og indeholder hverken bitumen, PVC, latex eller andre skadelige stoffer.

Se vores store udvalg af tæppefliser 

Kunde
Kontorbygn, Haraldsgade
Sted
København
Produkt
COM 1000 - ZigZag-Tiles®

Lignende cases