Borislavka Centrum

Beskrivelse

Det imponerende, multifunktionelle byggeri Borislavka Centrum består af fire bygninger og huser flere kontorer og et stort shoppingcenter i Prag, Tjekket.

Til at skabe en god akustik i flere af kontorerne og venteområderne er der installeret 4500 m2 fladvævede COM 1000-tæppefliser. Tæppefliserne er installeret i formen ZigZag-Tiles®, der gør at fliserne kan lægges i samme retning, hvilket gør at samlingerne mellem fliserne er mindre synlige og man opnår dermed en banevareoptik.

Derudover er der installeret flere løse tæpper i kvaliteten Fluffy, som er med til at give en hyggelig stemning i de forskellige venteområder i kontorbygningen.

Dette projekt er lavet sammen med vores gode samarbejdspartner BOCA Group.

Om COM 1000 ZigZag-Tiles®
Den fladvævede kvalitet COM 1000 er en ekstra slidstærk tæppekvalitet, der er beregnet til kraftig erhvervsbrug. Den er bl.a. certificeret med Eurofins Indoor Air Comfort Gold og M1, hvilket dokumenterer, at tæppet har lave VOC-afgasninger og dermed bidrager til et sundt indeklima.

Bagsiden på tæppefliserne er lavet af 100 % genbrugsmaterialer og indeholder hverken bitumen, PVC, latex eller andre skadelige stoffer.

Se vores store udvalg af tæppefliser ▶

Copyright/fotograf: © BoysPlayNice

Kunde
Borislavka Centrum
Sted
Prag, Tjekkiet
Produkt
COM 1000 - ZigZagTiles® - Fluffy - Zenith
Arkitekter
Aulík Fišer Architects

Lignende cases