Nordic i historisk genopbygning

Beskrivelse

I 2008 vandt det italienske arkitektbureau Franco Stella den internationale arkitektkonkurrence ang. genopbygningen af byslottet i Berlin / Humboldt Forum. Franco Stellas udkast foreslog at det historiske barokslots ydre skulle rekonstrueres på tre af fire facader, mens den fjerde facade skulle laves i moderne arkitekturstil. Selvom slottet er en nybygget rekonstruktion, forener den både den historiske og den moderne arkitektur.

I forbindelse med genopbygningen af slottet præsenterede Fletco den slidstærke og fladvævede banevarekvalitet Nordic for arkitektbureauet Franco Stella og blev - blandt mange forskellige europæiske belægningsfirmaer - udvalgt som leverandør til det store projekt. I alt har Fletco leveret 4000 m2 Nordic i en specialudviklet farve.

I anledning af Alexander von Humboldts 250 års fødselsdag afholder Humboldt Forum sammen med Goethe Instituttet en offentlig fest den 13.-14. september 2019. Fletco deltager selvfølgelig i festlighederne.

Humboldt Forum åbner først fra september 2020.

Nedenfor ses et par billeder af den flotte genopbygning af slottet – billeder inde fra slottet kommer så snart, vi modtager dem.

Humboldt Forum im Berliner Schloss
Kunde
Humboldt Forum im Berliner Schloss
Sted
Berlin, Tyskland
Produkt
Nordic
Arkitekter
Franco Stella
Website
humboldtforum.org/en

Lignende cases