Nyheder

Tilbage

Unik tæppefliseform er én af finalisterne til Danish Design Award 2019

Fletco Carpets’ innovative og helt unikke tæppefliseform, kaldet LockTiles®, er blandt de i alt 45 finalister, der er udvalgt til at deltage i Award-festen ved Danish Design Award 2019. Juryen ved Danish Design Award har valgt LockTiles® som finalist i kategorien ”Game Changer”. Award-festen finder sted i Dansk Industri den 13. maj 2019.

Det er første gang at LockTiles® er udvalgt til at deltage i en dansk designkonkurrence, men det er dog langt fra første gang, at den innovative tæppefliseform høster hæder. På de knap to år produktet har været på markedet, har det allerede vundet fem forskellige prestigefyldte internationale designawards, heriblandt Reddot 2018 og German Design Award 2019.

”Hos Fletco er vi meget stolte over, at vi er en af finalisterne til Danish Design Award 2019. Det er samtidig en stor ære, da der i år har været ekstra mange indsendte produkter – og af enormt høj kvalitet. Eftersom vi er udvalgt som finalist i kategorien ”Game Changer” bekræfter det os i, at vores produkt er nytænkende og allerede nu er med til at ændre fokus indenfor tæppebranchen. Vi har taget vores kunders udfordringer og ønsker til os og udviklet en tæppefliseform, som giver dem både en tæppeflise og samtidig et look som en banevare. Vi er de eneste i branchen, der tilbyder dette og vi er derfor også ved at få formen patenteret”, siger adm. direktør og medejer Benny Jensen.

Om LockTiles®

LockTiles® er en unik tæppefliseform med laserskårne kanter, hvilket betyder, at tæppet nærmest låser sig sammen og med sikkerhed passer i alle retninger – meter efter meter, uanset areal. LockTiles® sikrer dermed en effektiv og perfekt montering og en fuldstændig ensartet overflade, med næsten usynlige samlinger. Tæppefliseformen er udviklet specifikt til kunder, der ønsker sig det ypperste indenfor fladvævede tæppefliser og disses mange fordele, og som samtidig ønsker sig det eksklusive udseende, som en banevare giver.

LockTiles® produceres i 50 x 50 cm fliser og kan efter ordre leveres i vores klassiske kollektioner: Nordic, Classic Weave, COM1000 og Space.

Tæppefliseformen er designet af Ole Bækkegaard.

Læs mere om Danish Design Award her

Tilbage


Se også nyhederne i vores arkiv

Website: Co3