Nyheder

Tilbage

ICONIC AWARDS 2019: Innovative Interior

Vi er stolte over at kunne meddele, at vores nye tæppeflisekollektion Layers by Sebastian Wrong har vundet sin første designaward.

Layers by Sebastian Wrong skilte sig sammen med 30 andre produkter ud fra mængden af de over 500 indsendte produkter og blev tildelt den flotte udmærkelse ”Best of Best” i kategorien ”Wall, floor, ceiling” i designkonkurrencen ICONIC AWARDS 2019: Innovative Interior. Læs juryens udtalelse her.

Målet med ICONIC AWARDS: Innovative Interior er at opdage og udmærke de bedste produkter fra alle områder indenfor boligindretning. ICONIC AWARDS: Innovative Interior har en holistisk tilgang til design og ser derfor ikke kun på det individuelle produkt, men på hvordan det som designelement tager del i en overordnet sammensætning.

Prisuddelingen finder sted 13. januar 2019 i Kölnischer Kunstverein i Køln, Tyskland. Her vil vores Best of Best-vindende produkt ligeledes blive udstillet fra 14.-20. januar 2019.

Om Layers by Sebastian Wrong
Layers er en ny tæppeflisekollektion designet af Sebastian Wrong for Fletco. De printede tæppeflisemønstre er lavet ved hjælp af Fletcos unikke digitale printproces, som kombinerer flere lag af mønstre med hensigten at forstyrre gennemstrømningen, der bevæger sig fra flisekanten til et mere abstrakt felt og som giver en visuel dybde og tone.

Tæppefliserne fås i 25 x 100 cm planker samt 50 x 50 cm fliser - og i 13 forskellige farver. Du kan frit mikse og matche de forskellige fliser og farver, som du vil.

Tilbage


Se også nyhederne i vores arkiv

Website: Co3