Nyheder - Arkiv

Tilbage

Tredje designaward i år

Fletcos innovative og helt unikke tæppefliseform, kaldet LockTiles®, har vundet international hæder i den verdensberømte designkonkurrence "Red Dot Award: Product Design". LockTiles® har haft en flyvende start på markedet og det er ikke mindre end tredje gang i år at LockTiles® vinder en flot designaward, eftersom priserne Iconic Awards 2018: Innovative Interior og iF Design Award 2018 også kom i hus tidligere i år.

I marts deltog Fletco med den nye og patenterede tæppefliseform LockTiles® i designkonkurrencen ”Red Dot Award: Product Design”, som har rødder helt tilbage til 1955. Designkonkurrencen har til formål at udvælge de bedste produkter udviklet hvert år. En ca. 40 personers stor jury vurderer hvert produkt ud fra et originalprodukt og fastlægger vinderne ud fra strege kriterier samt mottoet ”In search of good design and innovation”. I 2018 havde designere og producenter fra 59 lande indsendt mere end 6300 produkter til designkonkurrencen – og heraf blev LockTiles® udvalgt i kategorien ”Materialer og overflader” og bærer nu udmærkelsen Red Dot. Prisuddelingen finder sted den 9. juli 2018 i Essen, Tyskland.

”Hos Fletco er vi meget stolte over, at vores nye tæppefliseform allerede har vundet så mange designpriser. Det bekræfter, at vores produkt er af god kvalitet og at vi har forstået vores kunder. LockTiles® er præget af enestående funktionalitet og vi er de eneste på markedet, som kan tilbyde denne unikke tæppefliseform, hvilket også beviser at vi følger udviklingen og er ét skridt foran vores konkurrenter”, siger adm. direktør og medejer Benny Jensen.


Om LockTiles®

LockTiles® er en unik tæppefliseform med laserskårne kanter, der betyder, at tæppet nærmest låser sig sammen og med sikkerhed passer i alle retninger – meter efter meter, uanset areal. LockTiles® sikrer dermed en effektiv og perfekt montering, og en fuldstændig ensartet overflade, med næsten usynlige samlinger. Tæppefliseformen er udviklet specifikt til kunder, der ønsker sig det ypperste indenfor fladvævede tæppefliser og disses mange fordele, og som samtidig ønsker sig det eksklusive udseende, som en banevare giver.

LockTiles® produceres i 50 x 50 cm fliser og kan efter ordre leveres i vores klassiske kollektioner: Nordic, Classic Weave, COM1000 og Space.

Tilbage
Website: Co3