Nyheder - Arkiv

Tilbage

Fra maleri til tæppefliser på blot 2 uger

I forbindelse med Novacolor Scandinavias deltagelse på Formland-messen i august 2018 i Herning, kom designeren Nadia Aabo Jensen på den idé, at de som highlight på deres stand skulle lave verdens første Novacolor-tæppe baseret på deres produkt ’Ironic’. Kort efter beslutningen var taget, tog Novacolor kontakt til Fletco og vi satte os for sammen med Novacolor at få ønsket og drømmen opfyldt.

En krævende, men kort proces
For Novacolor endte denne idé dog med at blive en lidt mere krævende proces. Der fandtes ikke et højt opløst billede i god nok kvalitet, så det kunne printes og derfor måtte Nadia Aabo Jensen knap en uge før deadline for levering af trykfilen i gang med at lave et stort 200 x 200 cm maleri. Efter flere dages arbejde blev maleriet færdig og en professionel fotograf kom for at tage billeder af maleriet i de nødvendige størrelser.

De korrekte filer blev leveret til Fletco i starten af ugen, hvorefter de blev printet på tæppeplatiner. Efterfølgende blev tæppeplatinerne laserskåret i 25 x 100 cm fliser og var klar til at blive monteret på gulvet på Novacolors messestand. Fra vi modtog filerne og indtil tæppefliserne var monteret på messestanden gik der blot 2 uger.

En tilfreds designer
Nadia Aabo Jensen er ovenud tilfreds med samarbejdet med Fletco: ”Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet med Fletco. Jeg fik en fantastisk rådgivning og er meget imponeret over, hvor hurtigt det gik med at få lavet tæppefliserne. Det var en meget overvældende følelse at se, hvordan flere dages hårdt arbejde endte ud. Det var smukt og jeg er meget imponeret over, for godt detaljerne fra maleriet er gengivet i tæppefliserne. Jeg har ikke andet end ros til Fletco!”.

Hos Fletco er vi stolte over at have været med at udvikle verdens første Novacolor-tæppe. Skal vi også være med til at udvikle jeres kommende tæppe, så kontakt os på 9660 3030 – vi vil glæde os til at hjælpe dig videre med netop dine projekter.

Digitalt printede tæppefliser fra Fletco Carpets

Tilbage
Website: Co3