Nyheder - Arkiv

Tilbage

Fjerde designaward i år

For fjerde gang i år høster vores innovative tæppefliseform LockTiles® international hæder. Denne gang i arkitektur- og designkonkurrencen ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture med prisen ”Best of Best” i kategorien ”PRODUCT”.

Ligeledes er LockTiles® også blevet nomineret til German Design Award 2019 i kategorien “Excellent Product Design” – resultatet af denne designkonkurrence offentliggøres først senere i efteråret.


Om ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture

ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture er en af de første neutrale og internationale arkitektur- og designkonkurrencer, der fokuserer på hvordan forskellige discipliner spiller sammen. Awards gives til visionære bygninger, innovative produkter og bæredygtig kommunikation inden for alle arkitekturområder, byggeri- og ejendomsmarkedet samt industrierhverv. Fokus ligger på helheden og delenes sammenspil i en arkitektonisk kontekst. Juryen består af otte uafhængige eksperter inden for arkitektur, indretning, design og markedskommunikation.  

I de fem kategorier (Architecture, Interior, Product, Communication, Concept) og den overordnede kategori ”Innovative Material” bliver der uddelt et passende antal awards med udmærkelsen ”Selection” eller ”Winner”. Derudover får op til 15 indsendte produkter i hver kategori udmærkelsen ”Best of Best”.

Prisuddelingen finder sted den 8. oktober 2018 i Pinakothek der Moderne under messen Expo Real i München, Tyskland.


Om LockTiles®

LockTiles® er en unik tæppefliseform med laserskårne kanter, der betyder, at tæppet nærmest låser sig sammen og med sikkerhed passer i alle retninger – meter efter meter, uanset areal. LockTiles® sikrer dermed en effektiv og perfekt montering, og en fuldstændig ensartet overflade, med næsten usynlige samlinger. Tæppefliseformen er udviklet specifikt til kunder, der ønsker sig det ypperste indenfor fladvævede tæppefliser og disses mange fordele, og som samtidig ønsker sig det eksklusive udseende, som en banevare giver.

LockTiles® produceres i 50 x 50 cm fliser og kan efter ordre leveres i vores klassiske kollektioner: Nordic, Classic Weave, COM1000 og Space.

Tilbage
Website: Co3